Od-ideje1

Što sve tiskamo?

Posjetnice (vizitke)
Posjetnica (vizitka) je tiskana kartica koja sadrži informacije o osobi ili poslovnom subjektu. Posjetnica najčešće sadrži ime i prezime, naziv tvrtke (logotip), te sve relevantne kontaktne informacije poput adrese, tel., mobilnih i fax brojeva, e-mail adresa, web stranica, QR kodova... Unatoč svojoj maloj veličini, posjetnice su jedan od najmoćnijih i najjednostavnijih marketinških alata. Koristeći posjetnice u svom poslovanju, ostvarujete vezu između vas i potencijalnog klijenta jer profesionalno izrađena posjetnica govori mnogo o vama i vašoj tvrtci te na taj način ostavljate dojam profesionalnosti i organiziranosti.

Memorandumi

Memorandum je tiskanica koja se sastoji od zaglavlja i podnožja u kojima su navedeni svi podaci o poslovnom subjektu/ustanovi (adresa, ime tvrtke, logotip, brojevi tel. i mob., e-mail adrese, web stranica i sl.) Osim službene komunikacije između subjekata memorandum može poslužiti i kao izvrstan marketinški alat s obzirom da vizualno upečatljiv i kvalitetno otisnut memorandum služi za promicanje brenda vaše tvrtke. Unatoč suvremenoj elektronskoj komunikaciji, memorandum ostaje i dalje sastavni dio u poslovanju brojnih poduzeća koja promišljaju o važnosti promocije kojom se možete istaknuti pred konkurencijom. Današnja tehnologija tiska omogućuje kvalitetan i povoljan tisak u više boja (cmyk, spot boje), kao i velik izbor raznih vrsta papira koji će svakako dodatno doprinjeti profesionalnom izgledu svakog memoranduma.
Prezentacijske mape
Mapa (fascikl) je tiskani proizvod koji služi za čuvanje /organiziranje papirnatih dokumenata. Najčešće se koriste mape u A4 formatu. Za poslovni ured koji koristi razne vrste dokumenata (pravna pisma, zahtjevi, dopisi, brošure i sl.) neophodno je imati dobor organiziran i posložen ured a mape će svakako doprinjeti tome. No, kao što i samo ime govori, prezentacijske mape su idealan proizvod za poslovne sastanke u kojima možete imati svoje reklamne tiskovine kojima direktno prezentirate vašu tvrtku i ponudu. Mape mogu biti oblikovane u raznim oblicima korištenjem alata za izrezivanje a uobičajeno je da mape sadrži izrez za umetanje posjetnice (vizitke).

Letci

Letak je tiskanica na jednom listu papira. Leci su jedan od najisplativijih marketinških alata na raspolaganju. Bilo jednostrani, dvostrani ili presavijeni na više dijelova, tiskani u jednoj ili više boja, teško ostaju neprimjećeni kada želite promovirati proizvod/uslugu širem krugu potencijalnih klijenata. Ne postoji bolji način direktnog oglašavanja od kvalitetno dizajniranog i otisnutog letka. U današnjem visoko konkurentnom poslovnom okruženju, izrazito jedinstveni marketinški materijali kao leci omogućuju vam da se razlikujete od ostalih konkurenata i povećate interes sadašnjih i potencijalnih kupaca.
Brošure - katalozi
Brošura/katalog je tiskani proizvod koji se sastoji od više stranica a uvezan je najčešće klamanjem ili lijepljenjem (meki uvez). Brošure i katalozi se najčešće koriste kod direktnog marketinga kada želite svoje proizvode/usluge prezentirati u najboljem obliku užem krugu potencijalnih klijenata. Kvalitetna brošura/katalog za vas znači posao. Za razliku od letaka u brošurama i katalozima svojim klijentima dajete više informacija i detalja o svojim uslugama/ proizvodima. Velik izbor specijalnih papira i njihovih formata, te dodatnih opcija kod grafičke dorade (plastifikacija, reljefni tisak, uv lakiranje, foliotisak) svakako doprinose većem odazivu klijenata i time pospješuju prodajni učinak.

NCR blokovi

NCR ili samokopirni blokovi kao što i samo ime govori eliminiraju potrebu za indigo papirom za izradu višelisnih kopija. Papir je kemijski obrađen tako da omogućuje kopiranje rukopisa s prve strane na čitav set papira ispod sa vrlo malim pritiskom olovke. Blokovi se izrađuju u različitim varijacijama ovisno o poslovnim potrebama. Neke od primjena blokova su kod izrade: faktura, otpremnica, radnih naloga, narudžbenica, ugovora, zahtjeva i sl.
GRAFORAD_logotip

Uz naše dugogodišnje iskustvo u tiskarskoj industriji, stručne djelatnike i poslovne partnere u mogućnosti smo odabrati najbolje tehnološko rješenje za svaki projekt koji je pred nama po optimalnoj cijeni proizvodnje i kvalitete.

Pošaljite poruku